Stabilitet og holdbarhet

La vinen hvile i fred

Vi har alle vært der. Den lange uka med jobbpress, mas med unger og en hel del andre aktiviteter har drept livsgleden. Derimot er helga snart her, og vi skynder oss på vinmonopolet etter jobb på fredag, slik at vi kan sikre oss en deilig vin. Deretter turer vi hjemover, slenger vinen inn i kjøleskapet og lar den kjøle seg ned over et par timer før den skal konsumeres. Denne prosessen er en klassiker i Norge, og det har rett og slett blitt en vane. Selv om det høres fristende ut, er dette derimot en veldig dårlig vane. Grunnen bør ikke overraske mange, men vi har derimot blitt så vant til å ignorere grunnen at vi allikevel blir litt oppstusset. Vin har lange røtter sydover i Europa, og vi har hørt historier om denne legendariske drikken helt tilbake til de første sivilisasjonen ble grunnlagt. Så viktig har vinen vært i historien til menneskeheten at selveste Jesus gjorde om vann til denne magiske drikken. Allikevel var oppbevaringen av denne like viktig den gang som det er nå. Mørke, tempererte og rolige omgivelser har etter mange års erfaring vist seg å være den beste måten å oppbevare vinen på. Nordmenns oppbevaring av vin i hylla i stua eller kjøleskapet på kjøkkenet er derfor ikke tilstrekkelig når man virkelig skal behandle vinen med respekt.

 

Vinstativ er løsningen

Selv om det for mange kan virke som oppbevaring av vin er en spesialitet og at de fleste mennesker ikke har tilgang på utstyret, er ikke dette lenger en unnskyldning. Med Wine and Barrels på banen kan både store og små drømmer knyttet til oppbevaring av vin oppfylles. Wine and Barrels er en nettbutikk som selger alt mulig du kan tenke deg til oppbevaring av din vin. Det kanskje aller mest hendige produktet er deres vinskap. Disse vinstativene kan fås i mange forskjellige modeller, og her er utvalget nærmest uendelig. Med et vinstativ løser en mange av de problemene nordmenn flest møter på. Først og fremst tilbyr et vinstativ vinen en helt egen hylle å hvile på, isteden for i et kjøleskap med konstant omrokering, eller selv en hylle hvor du berører for andre aktiviteter enn vinsmaking. Med et vinstativ får vinen hvile i fred og dermed godgjøre seg slik at du får det resultatet du trenger. Videre er vinstativet et flott møbel som kan vises frem. Vi nordmenn bruker mest penger på innredning i hele verden, og dermed passer det ypperlig å plassere et vinstativ i for eksempel stuen. Dersom en vil ha optimale resultater kan det derimot anbefales å plassere vinstativet i kjelleren. Det er ikke uten grunn at det ofte blir kalt en vinkjeller. Dette er fordi kjellere har mørket, temperaturen, roen og luftfuktigheten vinen din trenger for å godtgjøres. Da trenger man heller ikke bekymre seg for nysgjerrige fingre fra ubudne gjester. Dessuten er det bevist at sollyset kan ødelegge vinen til den grad at en ikke kan drikke den. Med andre ord er et vinstativ nede i kjelleren et ypperlig valg. Et alternativ kan være å virkelig gå all in og ommøblere hele eller deler av kjelleren slik at det blir en vinkjeller. Wine and Barrels har guider som lar deg møblere fiktive rom, og en vinguide som hjelper deg med å velge de riktige vinstativene.

 

Fra Ikea til sofistikert

De fleste nettbutikker hevder å ha et godt utvalg, men dette begrenser seg derimot ofte til et godt utvalg av forskjellige produkter, og ikke et godt utvalg av forskjellige produkter innenfor en kategori. Det er her Wine and Barrels og deres vinstativer skiller seg meget positivt ut hos forbrukerne. Hos Wine and Barrels finner forbrukerne et utvalg av vinstativer som ingen konkurrenter kan vise seg verdig å konkurrere mot. Med modeller så forskjellige som IKEA og meget sofistikerte vinstativ, får kundene her alt de kan drømme om. Ikke bare passer vinstativene din sosiale status, men de tilpasser seg også din lommebok. For å gjøre det enda bedre kan du mest sannsynlig finne noe for din smak, uansett hvor sær denne smaken er. Wine and Barrels er stolt av å gi kunden et godt utvalg. Selv om det ofte kan bety et vanskeligere valg for kunden, betyr det til slutt et bedre resultat og mer fornøyde kunder. Kanskje en Vinikea kan friste, med muligheter for påbygg ettersom interessen for vin trapper opp? Ellers skal du kanskje investere i de stilrene stativene fra Renato? Kanskje er du av typen som går all in og bestiller luksusmodellen Winerex? Uansett hva du bestemmer deg for kan Wine and Barrels garantere høy kvalitet til lave priser. Her finner kunder daglig produkter som gjør deres vin bedre. Med bedre vin lever Wine and Barrels sine kunder bedre liv, og slutten på uka blir om mulig enda bedre.

Bookmark the permalink.