Vin går aldri av moten

Sleng deg med på trenden

Vin er kanskje en av de aller mest klassiske alkoholholdige drikkene. Vi må tilbake til det Persiske emperiet for utrolige 5500 år siden for å finne de første tegnene til vin. Gjennom historien har store skikkelser som for eksempel Jesus tydd til denne drikken. Faktisk nevner bibelen vin nesten så mye at det er skummelt. Den gang var vinen en helt vanlig drikke som var populær blant alle mennesker. Innover i middelalderen og spesielt mot renessansen, ble vinen sakte men sikkert populær blant de kongelige og aristokratene. Det er liten tvil om at dette henger igjen den dag i dag, og vi assosierer ofte vin med den øvre klassen i samfunnet. I dagens Norge står vin sentralt, og det har kanskje aldri vært mer populært blant oss nordmenn. Faktisk ser det ut til at konsumeringen ikke vil ta noen ende, ettersom vi konsumerer mer og mer for hvert år som går forbi. Det heter jo ikke vinmonopolet bare på moro heller! Selv om vinen for alvor har slått til som en trend i Norge, så betyr det derimot ikke at vi er noen særlige eksperter. Nordmenn drikker som aldri før, men vet de egentlig hva vin er og hvordan denne skal oppbevares?

 

Vinskap som oppbevarer din vin riktig

Der de aller fleste later som de har god smak og kjøper litt i overkant dyre viner, så slenger også den samme gruppen vinen rett inn i kjøleskapet med andre dagligvarer. Dette vitner om dårlig kunnskap, og mest sannsynlig river vingudene seg i håret i dette øyeblikk. Wine and barrels er en bedrift med et mål om å endre denne triste sannheten. Hos https://www.wineandbarrels.no/nettbutikk/2-vinskap/ kan du finne en rekke vinskap som kan hjelpe deg med å bedre oppbevare din vin. Vinskapet er absolutt ikke noen ny innovasjon, men de aller fleste nordmenn har ingen anelse om hva dette faktisk kan gjøre for smaken på din vin. Vin er en delikat råvare, og det er mange faktorer som spiller inn for å utnytte dens potensiale. Som kjent er vinen en av de få råvarene som faktisk blir bedre over tid. Dette innebærer derimot en rekke faktorer, som temperatur, lys, bevegelse, osv. Et vinskap sørger først og fremst for den rette temperaturen. Ditt kjøleskap er beregnet for dagligvarer, ikke vin. Videre sørge vinskapet for riktig belysning til din vin. Enkelt og greit kan for mye eller for lite sollys totalt ødelegge vinen. Sist men ikke minst sørger et vinskap for at vinen er i ro og at den ikke beveges. Dette gir vinen muligheten til å bygge opp de gode aromaene du søker, uten unødvendig risting og bevegelse.

 

Oppbevaringer på rekke og rad

Wine and barrels er kanskje aller mest stolt av sine vinskap, men disse er langt i fra det eneste selskapet har å by på. Her finner du alt du kan tenke deg til oppbevaring av vin. Dette inkluderer vinskap, vinkjøleskap, vinstativer i tillegg til andre produkter som vinglass så vel som vinmøbler. Felles for alle er at disse er nøye utvalgt av folk med god erfaring innen bransjen. Dette garanterer deg den aller beste kvaliteten i markedet. Videre har Wine and barrels gode kontakter, noe som betyr at de til enhver tid kan presse prisen ned til sitt laveste mulige nivå. I bunn og grunn betyr dette at du ikke trenger å bekymre deg for en profitt sulten bedrift, men heller nyte lave priser på produkter av høy kvalitet. Wine and barrels sitt mål er at vinglade nordmenn virkelig skal få nyte potensiale i vinen, og dette eventyret starter med å oppbevare vinen riktig.

 

Bookmark the permalink.